Boksteam Bovensmilde presenteert het Drentse Boks gala op 25 mei 2019 in de Bonte Wever Assen. Dus noteer het nu alvast in de agenda!

Wat kun je van dit prachtige boks gala verwachten? We gaan de avond starten met lokale talenten met o.a. de talenten van boksteam Bovensmilde. Daarna starten we met het Nederlands boks-”Windmill team” die het gaan opnemen tegen het Euregio team. Beide teams komen uit in de Duitse competitie. Veel boksers van het Nederlandse ”Windmill team” zijn afkomstig  uit de noordelijke provincies en dus zal het voor velen een thuis wedstrijd zijn.

Later in het avondprogramma zullen er 2 professionele plaatsvinden.

Grote namen deze avond waaronder ‘’ Gevorg Katchikian’’ uitkomend in de super middengewicht klasse. Hij is geboren in Armenie maar al jaren woonachtig in Heerlen. Gevorg heeft al tegen hele grote namen in de boksring gestaan waaronder: James de Gale en Gilberto Ramirez. Hij wordt dan ook gezien als de beste profbokser van Nederland met een record van: 30 gebokst, 28 winst en 2 verlies partijen. De organisatie van het Drents boksgala en zijn management zijn op dit moment druk bezig om hem te matchen voor een spectaculaire partij hier in Assen.


Zoals te verwachten zal de Drentse bokser en publiekslieveling  ”Ben Tingen” ook wel bekend als ”The Butcher” de hoofdpartij van de avond boksen.

Het management van Ben Tingen is op dit moment bezig met de matching voor een internationaal titelgevecht. Als Tingen deze pot in Assen weet te winnen zal hij zelfs in aanmerking kunnen komen voor een wereldtitel.

Het management van Tingen is op dit moment in een vergevorderd stadium met een tegenstander. Onder andere de internationale boksbond zal zich met deze onderhandeling bemoeien. Dat dit een zware partij gaat worden voor Tingen staat met zekerheid vast.  Zaterdag 25 Mei zal een avond worden waarbij het dak er vanaf zal gaan en staat garant voor vuurwerk in de ring. Vergeet dus niet Ben Tingen zijn social media kanalen goed in de gaten te houden en hou tevens de persberichten en RTV Drenthe de komende periode goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *